Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Vásárlás előtt figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. A weboldalon megjelenített termékek kizárólag on-line, házhoz szállítással rendelhetőek meg.

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő további kérdések esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.

I. ÜZEMELTETŐI ADATOK

Cégnév: NET INNOVATION Kft

Székhely: 3535 Miskolc Csendes utca 44

Adószám: 23999743-2-05

Cégjegyzékszám: 05-09-024492

Számlaszám: 11600006-00000000-58134760

Közösségi adószám: HU23999743

Bejegyezte: Miskolci Törvényszék Cégbírósága

Szerződés nyelve: Magyar

Elektronikus ügyfélszolgálat: hello@slimdiamond.hu

II. VÁSÁRLÁS

A nap 24 órájában bármikor vásárolhat a weboldalon!

Szükséges-e regisztráció a rendeléshez?

Nem szükséges.

A vásárlás menete:

1. A látogatónak lehetősége van a weboldalon található termékeket megvásárolni. Megrendelését elküldheti a rendelési oldalon található űrlap segítségével.

2. A rendelési űrlapon a következő adatokat kell megadni: megrendelt termék darabszáma, fizetési mód, megrendelői név, email cím, telefonszám, postázási név és cím, számlázási név és cím, egyéb megjegyzés.

3. Adatok megadása utána a rendelés elküldése gombra kattintva a rendelés elküldésre kerül. Ezt követően a megadott email címre automatikus email érkezik a rendelés másolatáról.

4. Amennyiben valamilyen adatot elgépelt, vagy módosítani szeretné megrendelését, azt minél előbb jelezze az
hello@slimdiamond.hu e-mail címen és javítjuk a megrendelést.

A megrendelések feldolgozása:

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8-16 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Általános teljesítési határidő:

A megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát és a házhoz szállítás díját.

Ha a webáruházat működtető vállalkozás – továbbiakban: vállalkozás – a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a fogyasztót haladéktalanul tájékoztatni, valamint a fogyasztó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése a vállalkozást nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól.

Ha a vállalkozás a szerződésben meghatározott módon helyettesítő termékkel, illetve szolgáltatással teljesít, az elállási jog gyakorlása folytán a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a vállalkozást terhelik. A költségek viseléséről, valamint a megfelelően helyettesítő termékkel, illetve szolgáltatással történő teljesítésről a vállalkozás egyértelműen és pontosan köteles a fogyasztót tájékoztatni.

A vállalkozás nem követelhet a fogyasztótól ellenszolgáltatást, ha olyan terméket értékesít, illetve olyan szolgáltatást nyújt, amelyet korábban a fogyasztó nem rendelt meg.

A megrendelt termék  fizetési módja

Jelenleg az alábbi két fizetési mód közül választhat:

Utánvétes vásárlás

Ezt a fizetési módot akkor válassza, ha a csomag árát a futárnak szeretné készpénzben kifizetni.

Utánvétes vásárlás esetén munkanapokon 11 óráig leadott rendelést még aznap postázzuk, a hétvégi rendeléseket a következő munkanapon postázzuk.

Előre utalásos vásárlás

Előreutalásos vásárláskor a fizetendő összeget előre át kell utalnia az ERSTE Banknál vezetett 11600006-00000000-58134760 számú bankszámlánkra. Akkor postázzuk a csomagot, ha az utalás összege megjelent a számlánkon. Az utalásokat ERTE-s (bankon belüli) utalás esetén – ha banki nyitvatartási időn belül indítja az utalást – az utalás elküldése után azonnal látjuk. Más bankokból indított utalást – ha banki nyitvatartási időn belül indítja – a következő munkanapon jelenik meg számlánkon.

Szállítási költség

Egy termék esetén 990 Ft, kettő vagy több termék esetén ingyenes a szállítás.

III. HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS , INFORMÁCIÓK

Megrendelését az MPL futárszolgálat szállítja házhoz.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

IV. GARANCIA, VISSZAVÁSÁRLÁS

Mi biztosak vagyunk abban, hogy termékeinkkel elégedett lesz, de ha mégsem, akkor 100%-os, azonnali pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. A terméket a saját költségére küldheti vissza, az általunk kiállított számla kíséretében.
A 2002. évi XXXVI. tv. értelmében a Vevőnek a termék átvételétől számítva 60 nap áll rendelkezésére, hogy visszaküldje azt, amely nem felel meg az elvárásainak. A Vevő a szerződéstől indokolás nélkül elállhat. A vételár visszatérítése a Vevő bankszámlájára történik meg.

Fontos tudnivalók:

V. ELÁLLÁSI JOG

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a Vásárló a termék átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától.

1. Elállási jog gyakorlásának törvényes feltételei

A termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a törvény szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított 14 nap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig.

Ha a törvényi előírás szerinti írásbeli megerősítés kézhezvétele, annak ismertetésére a termék kézhezvételének napjától, vagy a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, abban az esetben attól az időponttól számított 14 nap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb, mint 14 nap van hátra.

Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. A NET INNOVATION Kft. a Vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríti.

Ha a vállalkozás a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a fogyasztót haladéktalanul tájékoztatni, valamint a fogyasztó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése a vállalkozást nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól.

Ha a vállalkozás a szerződésben meghatározott módon helyettesítő termékkel, illetve szolgáltatással teljesít, a hivatkozott kormányrendelet 4. § szerinti elállási jog gyakorlása folytán a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a vállalkozást terhelik. A költségek viseléséről, valamint a megfelelően helyettesítő termékkel, illetve szolgáltatással történő teljesítésről a vállalkozás egyértelműen és pontosan köteles a fogyasztót tájékoztatni.

A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás követelheti azonban a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

2. A felek eltérő megállapodása hiányában a Vásárló nem gyakorolhatja a törvényi előírás szerinti elállási jogot az alábbi esetek alkalmával:

– olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ,

– olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó.

3. Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogávall, annak jelzését megteheti ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel.

A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli! A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatérítjük a termék vételárát.

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

VI. ADATKEZELÉS

Az Adatvédelmi törvény vonatkozó rendelkezései alapján.

Jelen pontban szolgáltató megjelölés alatt a terméket értékesítő vállalkozás értendő.

A szolgáltató az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése céljából kezelheti az igénybe vevő azonosításához szükséges természetes személyazonosító adatokat és lakcímet.

A szolgáltató az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtására irányuló szerződésből származó díjak számlázása céljából kezelheti az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos természetes személyazonosító adatokat, lakcímet, valamint a szolgáltatás igénybevételének időpontjára, időtartamára és helyére vonatkozó adatokat.

A szolgáltató a szolgáltatás nyújtása céljából kezelheti azon személyes adatokat, amelyek a szolgáltatás nyújtásához technikailag elengedhetetlenül szükségesek. A szolgáltatónak az egyéb feltételek azonossága esetén úgy kell megválasztania és minden esetben oly módon kell üzemeltetnie az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtása során alkalmazott eszközöket, hogy személyes adatok kezelésére csak akkor kerüljön sor, ha ez a szolgáltatás nyújtásához és az e törvényben meghatározott egyéb célok teljesüléséhez feltétlenül szükséges, azonban ebben az esetben is csak a szükséges mértékben és ideig.

A szolgáltató a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos adatokat bármely, a szolgáltatása hatékonyságának növelése, az igénybe vevőnek címzett elektronikus hirdetés vagy egyéb címzett tartalom eljuttatása, piackutatás céljából – csak az adatkezelési cél előzetes meghatározása mellett és az igénybe vevő hozzájárulása alapján kezelhet.

Az igénybe vevőnek az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás igénybevételét megelőzően és a szolgáltatás igénybevétele során is folyamatosan biztosítani kell, hogy az adatkezelést megtilthassa.

Fent meghatározott adatok nem kapcsolhatók össze az igénybe vevő azonosító adataival és az igénybe vevő hozzájárulása nélkül nem adhatók át harmadik személy számára.

A meghatározott célokból kezelt adatokat törölni kell a szerződés létrejöttének elmaradását, a szerződés megszűnését, valamint a számlázást követően.

A meghatározott célból kezelt adatokat törölni kell, ha az adatkezelési cél megszűnt, vagy az igénybe vevő így rendelkezik. Törvény eltérő rendelkezése hiányában az adattörlést haladéktalanul el kell végezni.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtása nem tehető függővé az igénybe vevőnek valamely a jogszabály alapján nem említett célból történő adatkezeléshez való hozzájárulásától, amennyiben az adott szolgáltatás más szolgáltatótól nem vehető igénybe.

A külön törvényben meghatározott tájékoztatáson kívül a szolgáltatónak biztosítania kell, hogy az igénybe vevő az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás igénybevétele előtt és az igénybevétel során bármikor megismerhesse, hogy a szolgáltató mely adatkezelési célokból mely adatfajtákat kezel, ideértve az igénybe vevővel közvetlenül kapcsolatba nem hozható adatok kezelését is.

A webáruház használata során a NET INNOVATION Kft. részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a MPL Futárszolgálat vagy jogszerű alvállalkozója.

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat a NET INNOVATION Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra.

A megrendelés folyamán rögzített adatokat a NET INNOVATION Kft. mindaddig rögzíti, amíg a Vásárló nem kéri azok törlését. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a NET INNOVATION Kft. bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetőségét minden hírlevél biztosítja, továbbá kérhető az Ügyfélszolgálati elérhetőségek valamelyikén.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az hello@csodapilla.hu e-mail címen.

VII. JOGSZABÁLYOK

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a NET INNOVATION Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

VIII. JOGI NYILATKOZAT, SZERZŐI JOG

A www.csodapilla.hu honlapon található információk, tanácsok, tippek tájékoztató jellegűek, melyeket mindenki csak saját felelősségére alkalmazhat, a döntés a felhasználó saját felelőssége. Az ebből eredő károkért a honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.

A www.csodapilla.hu honlapon található tartalom (grafika, logó, elnevezés, fotók, cikkek, leírások, szövegelemek) a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében szerzői jogi oltalom alá esnek, és a NET INNOVATION Kft. (továbbiakban: Jogtulajdonos) tulajdonában állnak. Tilos a Jogtulajdonos hozzájárulása és engedélye nélküli hasznosítás, ide értve a sokszorosítás, kereskedelmi célú felhasználás, átdolgozás, többszörözés, terjesztés, sajátként való egyéb felhasználás. Mindennemű hasznosítási joggal kizárólag a Jogtulajdonos rendelkezik. A tartalom saját célra szabadon felhasználható.

A szerzői jogok megsértése polgári jogi jogkövetkezményeket von maga után, melyeket a Jogtulajdonos minden lehetséges jogi úton érvényesít.